OUD -Hockey | Trimmers | Algemeen

Trimhockey is gemengd hockey voor 30-plussers waarbij sportiviteit voorop staat. Het wordt beoefend door zowel zeer ervaren hockeyers die graag hun weekend vrijhouden als beginners die hockey willen leren (vaak enthousiast geworden door hockeyende kinderen). Trimhockey is populair: er zijn bij RHC maar liefst zes trimteams. Er wordt 1 keer in de week getraind.

Vier van de zes teams spelen tevens in de Haaglanden trimcompetitie. Deze Haaglanden trimcompetitie bestaat inmiddels uit 8 poules, ingedeeld op niveau. Jaarlijks worden er 14 wedstrijden gespeeld op een doordeweekse avond. Tijdens een wedstrijd staan er 5 dames, 5 heren en 1 keeper in het veld. Afgelopen jaar is het eerste trimteam van RHC kampioen geworden in de hoogste poule van Haaglanden!

 

Daarnaast wordt er een aantal toernooien gespeeld, waaronder het fameuze RHC Stamppotten-toernooi, en bestaat er de gelegenheid om, wanneer daar voldoende belangstelling en ruimte voor is, in de winterperiode een dames- en/of herenzaalteam te formeren, en mee te doen met de veteranenzaalcompetitie op zondag.

Trainen doen de Trimmers bij RHC op maandag of woensdag vanaf 20.30 uur.

Op de maandagavond spelen trim 1, 2 en 6. Trim 1 en 2 trainen samen. Deze teams bestaan uit spelers met ruime hockeyervaring en spelen in de trimcompetitie.

Trim 6 is een team voor mensen met weinig tot geen hockeyervaring dat niet in de competitie speelt.

Op woensdagavond trainen trim 3 tot en met 5 samen. Hierin spelen zowel mensen met weinig als mensen met veel hockeyervaring. Trim 3 en 4 spelen ook in de competitie.

 

Wanneer uw interesse is gewekt, dan kunt u 3 keer meetrainen, alvorens u besluit om trimlid te worden. Mail hiervoor of voor andere vragen naar [email protected].

 

Het inschrijfformulier vindt u onder RHC | Lid worden.