Sponsor | Teamkleding

RHC-Tenue
Onze wedstrijd- en teamkleding worden verzorgd door brabohockey.com.  Brabo Hockey is een Nederlands hockeymerk met een rijke historie. Met vernieuwende technologieën, een uitgebreide stickrange en een compleet pakket accessoires met trendy designs, heeft Brabo voor iedere hockeyer het juiste product. Onze wedstrijd- en teamkleding zijn exclusief verkrijgbaar  Intersport twinsport Den Haag city
Op ons wedstrijdshirt staan onze hoofdsponsors gedrukt. Het is hierdoor niet mogelijk om andere sponsoruitingen op de wedstrijdkleding te laten drukken.

Ledenkorting
RHC-Leden ontvangen 30% korting op de aanbevolen verkoopprijs van Brabo hockeykleding. Daarnaast krijgen onze leden ieder jaar 25% korting op de aanschaf van een stick van Brabo of Princess. Via de speciale club-app van Intersport, spaar je ook voor extra korting op je volgende aankoop bij Intersport:
  • Op alle aankopen spaar je 2,5% van je aankoopbedrag als VIP-saldo
  • Het VIP-saldo dat je bij elkaar spaart, kun je inwisselen voor korting op je eerstvolgende aankoop
  • In de club-app ontvang je uitnodigingen voor acties van Intersport. Hierdoor ben je op de hoogte van aanbiedingen en de nieuwste collecties
Met je aankopen spaar je niet alleen voor korting voor jezelf; je spaart ook voor RHC! Op elke aankoop die je doet, ongeacht of het hockey-artikelen betreft of een andere sport, spaart Intersport 2,5% van jouw aankoopbedrag voor RHC. Het saldo dat onze leden op deze manier sparen, kan RHC aan het eind van ieder jaar besteden aan goederen voor de vereniging!

Download de app en meld je aan. De eenvoudige activatiecode die je hierbij moet gebruiken, is: 'rhc' (kleine letters).

Teamkleding
Voor de uitstraling en herkenbaarheid van RHC vinden wij het leuk als zoveel mogelijk teams zich presenteren in teamkleding. Wij willen het daarom zo aantrekkelijk en eenvoudig mogelijk maken om een team te sponsoren. Maar we willen daarbij wel de afspraken respecteren die wij hebben gemaakt met onze sponsoren en kunnen er niet omheen dat aan sponsoring bepaalde regels zijn verbonden. Op alle vormen van teamsponsoring is van toepassing het Reglement voor teamsponsoring bij RHC.
 
Met uitzondering van Dames 1, Heren 1, Meisjes/Jongens O18, Meisjes/Jongens O16, biedt RHC aan sponsors de mogelijkheid om teamkleding aan te schaffen en deze aan een elftal ter beschikking te stellen. Bijvoorbeeld teamtruien of trainingspakken. Of wat te denken van een sticktas of shoulderbag? Al deze items blijven in principe eigendom van de sponsor en mogen worden voorzien van een sponsoruiting (bedrijfsnaam en/of logo).
 
Preferred supplier
Wil jij een team sponsoren met teamkleding, dan kun je hiervoor bij onze preferred supplier Intersport een keuze maken uit de kledinglijn van onze kledingleverancier Brabo Hockey
Wanneer je bij Intersport teamkleding van Brabo koopt, ontvang je een aantrekkelijke korting op de adviesverkoopprijs. Je betaalt de aanschafkosten van de kleding en de eventuele kosten voor bedrukking met jouw sponsoruiting. Een sponsorbijdrage aan RHC is voor kleding van Brabo dus niet nodig.
 
Op de kleding van Brabo staat het officiële RHC-logo dat je mag gebruiken in combinatie met jouw sponsoruiting. Afstemming vooraf met de sponsorcommissie van RHC is wel nodig. Wij willen namelijk dat de vereniging herkenbaar naar buiten treedt en dat de kleding van teams eenduidig is.
 
Ander merk
Wil je dat het door jou gesponsorde team sportkleding draagt van een ander merk dan Brabo? Liever niet, maar het kan wel. Alleen betaal je dan, naast de kosten voor aanschaf en bedrukking, een sponsorbijdrage aan RHC voor ieder seizoen dat het team de door jouw bedrijf gesponsorde kleding draagt. Afstemming van de sponsoruiting met de sponsorcommissie is gewenst.
 
Bedrukking
Om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft RHC voor het bedrukken van teamkleding afspraken gemaakt met textieldrukkerij Screenhouse in Den Haag. Dit is niet verplicht, je bent vrij om de bedrukking van de teamkleding zelf te regelen, in afstemming met de sponsorcommissie. De kosten van het bedrukken van de kleding komen geheel voor rekening van de teamsponsor.

Sponsor worden?
Wil je meer weten over de sponsormogelijkheden? Mail dan naar [email protected].