Sponsoring teamkleding

Voor de uitstraling en herkenbaarheid van RHC vinden wij het leuk als zoveel mogelijk teams zich presenteren in teamkleding. Wij willen het daarom zo aantrekkelijk en eenvoudig mogelijk maken om een team te sponsoren. Maar we willen daarbij wel de afspraken respecteren die wij hebben gemaakt met onze sponsoren en kunnen er niet omheen dat aan sponsoring bepaalde regels zijn verbonden. Op alle vormen van teamsponsoring is van toepassing het Reglement voor teamsponsoring bij RHC.


Teamkleding

Op het bordeaux-witte wedstrijdshirt van RHC staan de hoofdsponsors van RHC gedrukt. Het is hierdoor niet mogelijk om andere sponsoruitingen op de wedstrijdkleding te laten drukken.


Met uitzondering van de selectieteams (Dames 1, Heren 1, Meisjes A1 en Jongens A1, Meisjes B1 en Jongens B1) biedt RHC aan sponsors de mogelijkheid om teamkleding aan te schaffen en deze aan een elftal ter beschikking te stellen. Bijvoorbeeld teamtruien of trainingspakken. Of wat te denken van een sticktas of shoulderbag? Al deze items blijven in principe eigendom van de sponsor en mogen worden voorzien van een sponsoruiting (bedrijfsnaam en/of logo).


Preferred supplier

Wil jij een team sponsoren met teamkleding, dan kun je hiervoor bij onze preferred supplier Intersport een keuze maken uit de kledinglijn van onze kledingleverancier Brabo Hockey.

Wanneer je bij Intersport teamkleding van Brabo koopt, ontvang je een aantrekkelijke korting op de adviesverkoopprijs. Je betaalt de aanschafkosten van de kleding en de eventuele kosten voor bedrukking met jouw sponsoruiting. Een sponsorbijdrage aan RHC is voor kleding van Brabo dus niet nodig.


Op de kleding van Brabo staat het officiƫle RHC logo dat je mag gebruiken in combinatie met jouw sponsoruiting. Afstemming vooraf met de sponsorcommissie van RHC is wel nodig. Wij willen namelijk dat de vereniging herkenbaar naar buiten treedt en dat de kleding van teams eenduidig is.


Ander merk

Wil je dat het door jou gesponsorde team sportkleding draagt van een ander merk dan Brabo? Liever niet, maar het kan wel. Alleen betaal je dan, naast de kosten voor aanschaf en bedrukking, een sponsorbijdrage aan RHC voor ieder seizoen dat het team de door jouw bedrijf gesponsorde kleding draagt. Voor het seizoen 2021/2022 is deze sponsorbijdrage vastgesteld op € 750,00.


Het officiƫle RHC logo mag niet worden geplaatst op teamkleding van een ander merk dan Brabo. Afstemming van de sponsoruiting met de sponsorcommissie blijft noodzakelijk.


Bedrukking

Om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft RHC voor het bedrukken van teamkleding afspraken gemaakt met textieldrukkerij Screenhouse in Den Haag. Dit is niet verplicht, je bent vrij om de bedrukking van de teamkleding zelf te regelen, in afstemming met de sponsorcommissie. De kosten van het bedrukken van de kleding komen geheel voor rekening van de teamsponsor.


Sponsor worden?

Wil je meer weten over de sponsormogelijkheden? Mail dan naar [email protected].