Van de TC

TC
14 september 2023
Zoals de voorzitter van onze club al meer malen heeft geroepen: "we zijn begonnen", laat ik dan beginnen iedereen namens de technische commissie (TC) een heel mooi en succesvol hockeyseizoen toe te wensen.

Start seizoen
De eerste competitie ronde is achter de rug. Terugkijkend zijn we er bijna in geslaagd voor alle teams een trainer te vinden. Alle teams kunnen in ieder geval trainen.We hebben nog een paar vacatures waarvan ik hoop dat we die ook intern kunnen oplossen.

Nog een paar trainers
Voor de jeugd zoeken we nu alleen nog voor JB2 op de vrijdag een trainer. Voor de jongste jeugd zijn we wel nog op zoek naar een aantal trainers. Dus heb je minimaal de C leeftijd en lijkt het je leuk training te geven? Stuur ons een mail of spreek een van ons aan.

HT2 curus
Het voornemen is er om een zogenoemde HT2 cursus te laten houden op RHC. Dat is de officiƫle trainerscursus vanuit de KNHB. Heb je daar interesse in, laat het ons weten.

Dominant hockey
Om het seizoen goed te beginnen organiseren we vanuit de TC met hulp en onder leiding van Ivo Caminada twee avonden over dominant hockey. Deze avonden zijn 19 september voor coaches van de ABCD jeugd en 20 september voor de coaches van de jongste jeugd. Zo kunnen alle coaches met voldoende bagage van start. Deze avonden worden verder in het seizoen doorgepland. De data verschijnen in de jaarkalender dus check deze regelmatig.

De TC
Wij als TC hebben veel zin in dit seizoen. Voor de volledigheid nog even onze samenstelling en rol:

Geert Dickhoff - jongens ABC
Martijn Noest - meisjes ABC
Geert Willem van Weert - jongens en meisjes D en jongste jeugd
Madelon Gabler - jongste jeugd
Felix Dorst - keepers
George Dessing - interne zaken
Ton Buskens - voorzitter

Voor iedereen een mooie eerste periode van het seizoen gewenst. Heb je een vraag? Spreek ons aan of mail ons via [email protected]

Ton Buskens