Van de voorzitter 16-4-2013

16 april 2023
Afgelopen weekend heeft veel indruk gemaakt. Het leek eindelijk een mooi hockeyweekend te worden met terrastemperaturen, maar werd volledig overschaduwd door het overlijden van Patrick Nickolson. Veel leden zijn hierdoor aangeslagen en hoe kan het ook anders; hij had met vrijwel iedereen een band. Als teamgenoot, kampleider, trainer of gewoon als gezellige vent aan de bar.

De RHC vlag hing het hele weekend halfstok en de eerste teams speelden met rouwbanden. Het was indrukwekkend om te zien hoe de teams door een minuut stilte voor de wedstrijden bij zijn overlijden hebben stilgestaan, maar ook hoe leden elkaar opzochten om steun aan elkaar te hebben. Er werden anekdotes opgehaald waarvan veel ook onder deze omstandigheden nog een glimlach konden voortbrengen.

Het is nog steeds ongelofelijk dat Patrick die zoveel levenslust uitstraalde ons nu al heeft moeten verlaten. Helaas was deze strijd voor hem te ongelijk.

De crematieplechtigheid vindt plaats op vrijdag 19 april om 15.45 uur in de Aula van Eikelenburg. Zie voor meer informatie de rouwkaart.

Met sportieve groet,

Geert-Willem van Weert
Voorzitter