Hutspot in the hotspot

27 januari 2023

Op vrijdag 19 januari vond alweer de 4e editie van het RHC trim/veteranen nieuwjaars-hutspottentoernooi plaats.

Maar liefst 4 trimteams en 1 mixed veteranen/innen team speelden 2 uur lang diverse spannende en enerverende potjes hockey. Naarmate de temperaturen buiten richting onder nul veranderden werd het - ondanks de gezellige en warme ambiance buiten- na deze fysieke inspanning echt tijd voor een heerlijk winterswarm maal binnen. De hutspot en boerenkoolmaaltijd ging er dan ook zonder enige moeite in bij de inmiddels uitgehongerde senioren.

Vervolgens was het tijd voor een door organiserend comité trim 2 in elkaar gekluste pubquiz, waar menigeen een harde noot moest kraken. Statistieken over scores bij de wedstrijden en de verschillende mannen/vrouwen teams bij de pubquiz volgden en aldra werd duidelijk: trim 1 ging er met de hoofdprijs vandoor!

De muziek kon aan, gouwe ouwe hits passeerden de revue en de zangtalenten onder de seniore senioren ontpopten zich in ware helden toen een spontane karaokesessie aan het einde van de avond ontstond. Het was nog lang onrustig… Maar wat was het weer gezellig!

Was het maar weer tijd voor een RHC-hutspottentoernooi…. Volgend jaar: nieuwe ronde, nieuwe kansen! Tot dan!


 
Bijlage