Indeling en training DEF-lijnen

TC
11 juni 2023

De indeling voor de d-lijn meisjes en jongens is nog niet klaar. Aangezien zorgvuldigheid voor snelheid gaat, betekent dit dat er meer tijd genomen wordt voor het indelen van deze twee lijnen. Deze week trainen in de nieuwe samenstelling - zoals eerder wel is gecommuniceerd - gaat dan ook niet lukken. Onze excuses hiervoor.

 

 

Wat is dan wel de planning?

Uiterlijk zondag 17 juni wordt de indeling van de DEF-lijn voor zowel de meisjes als de jongens achter de inlog op de website geplaatst. Zodra de indeling is gepubliceerd, maken we dit bekend met een nieuwsbericht.

 

Hoe zit het met trainen?

De jongens en meisjes van de E en F teams volgend jaar starten met trainen na de zomervakantie. De F-lijn op de woensdagmiddag, de eerstejaars E op de vrijdagmiddag en de tweedejaars E op de woensdag- en vrijdagmiddag. Wanneer de eerste training start, wordt op een later moment bekend gemaakt.

 

Voor de jongens en meisjes van de D-teams bepaalt de trainer of hij/zij nog dit jaar wil en kan starten met de trainingen. In overleg met de Technische Commissie wordt dan een geschikt tijdstip in de week gekozen en via de trainer worden de kinderen/ouders hierover geïnformeerd. Wanneer de D-lijn in het nieuwe seizoen traint is nog niet bekend en volgt zodra het trainingsschema met alle school- en werkschema’s van de trainers van volgend jaar rond is.

 

Vragen?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact op met een van de leden van de Technische Commissie. Dat kan op de club, maar wij zijn ook bereikbaar via mail.

 

 

De Technische Commisie