Inschrijving jeugdkamp gestart

12 maart 2023
De inschrijving van het fantastische RHC-jeugdkamp is geopend! Het kamp is weer tijdens het Pinksterweekend, dit jaar van zaterdag 8 juni tot en met maandag 10. Alle jeugdleden vanaf de E-jeugd t/m de A-jeugd mogen mee! De voorbereidingen zijn in volle gang en ook dit jaar trekt het Jeugdkamp Organiserend Comité (JOC) alles uit de kast om van deze editie weer een knalfeest te maken. Zorg dat je erbij bent!

Inschrijven
Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier dat je vindt via https://goo.gl/forms/l2LogwmY0nmoKLIU2. Na het insturen van het volledig ingevulde inschrijfformulier ontvang je binnen enkele dagen een e-mail ter bevestiging van inschrijving. Deze bevestiging zegt nog niets over of je wel of niet mee kan op kamp. Pas wanneer de deelnemerslijst officieel gepubliceerd is, weet je of je wel of niet mee kunt. Definitieve deelname hangt namelijk af van het aantal aanmeldingen en de verdeling hiervan in de verschillende leeftijdscategorieën. Eerder dan publicatie van de deelnemerslijst kan het JOC geen mededelingen doen over definitieve deelname.

Kosten
De kosten van het jeugdkamp zijn nog niet bekend, maar de ervaring leert dat deze meestal tussen de €125 en €160 per deelnemer liggen.

Aanvullende informatie
Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over locatie, meeneemlijsten, spelonderdelen, etc.Alle aanvullende informatie die we als JOC willen delen, wordt komende weken via de e-mail, de RHC-site en app gecommuniceerd. Voor alle vragen en opmerkingen die niet kunnen wachten kun je terecht bij: [email protected].

Leiders, schrijf je ook in!
Ben je Senioren- of A-jeugdlid? Dan bestaat er de kans om deze onvergetelijke belevenis ook mee te maken! Heb je zin om drie dagen lang ca. 160 kinderen te helpen overleven? Schrijf je nu in met een mail aan [email protected] of spreek ons Emma, Remco, Joost Oscar of Geert even op de club aan.

Contactinformatie
Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn dan ook de aanspreekpunten voor al uw vragen. Schroom niet en stel je vraag aan Emma Jabroer, Remco van Oyen, Joost Nieuwenhuis, Oscar Reiche of Geert Dickhoff.