Corona update 1 september

2 september 2023
Het eerste weekend met hockeywedstrijden zit erop. Het was heel mooi om de hockeyvelden weer vol met actieve hockeyers te zien! Het was ook het eerste moment voor het bestuur om te kijken of alles in relatie tot de Coronaregels goed ging.

We hebben gezien dat heel veel mensen proberen om zich goed aan de regels te houden. Heel fijn! We zien echter ook dat het soms lastig is om de regels te volgen. Daarom willen we nog specifieker zijn in wat wel én niet kan en de regels op bepaalde punten aanscherpen.

In de eerste plaats gaat het ons allemaal om het tegengaan van de verspreiding van COVID-19. Daarvoor hebben diverse instanties, waaronder het RIVM, Veiligheidsregio en de Gemeente, regels opgesteld. Wij dienen ons aan die regels te houden. Daar is geen discussie over mogelijk. Het gevolg van het niet naleven van deze regels is ook duidelijk. Wanneer wij als club de regels onvoldoende naleven dan lopen we het risico dat wij bezoek moeten weren of nog erger: het complex moeten sluiten met vergaande gevolgen voor hockey op RHC. Dat is het laatste wat wij willen. Daarom willen we jullie dringend vragen je aan de regels te houden.

In de bijlage staat een aanscherping en verduidelijking van de regels. We realiseren ons dat we er hiermee nog niet zijn. We ontvangen wekelijks vragen. Die zullen we zo goed mogelijk beantwoorden en ook verwerken in onze huisregels. Houd het nieuws op de website/ RHC app dan ook in de gaten voor updates!

Hartelijke groet namens de Corona Commissie

Remco van Oyen
Voorzitter RHC
 
Bijlage