REGISTREREN 5/9

25 september 2023
Vanaf dit weekend (5 september) starten we met het registreren van bezoekers. Ben je ouder dan 13 en bezoek je onze club als speler, begeleider, toeschouwer, scheidsrechter of anders? Dan vragen we je vriendelijk om je te registreren. Dit maakt een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD een stuk eenvoudiger en zo houden we grip op het aantal bezoekers.

Alle bezoekers van 13 jaar en ouder beantwoorden digitaal een aantal vragen en laten hun gegevens achter. Zij scannen hiervoor de QR-code op de posters bij de toegangshekken, bij het clubhuis en bij het terras. Bij de wedstrijdtafel worden flyers met de QR-code uitgedeeld. Nog eenvoudiger is als mensen zich vooraf registreren via onze website: https://www.rijswijkschehc.nl/registratie. Teammanagers kunnen dit coördineren voor hun team en andere clubs krijgen deze informatie ook.

Doordeweeks is registratie alleen verplicht wanneer men in het clubhuis of op het terras komt. In de weekenden moet iedereen van 13 jaar en ouder zich registreren wanneer zij het RHC-complex betreden. Uiteraard willen we alleen dat mensen onze club bezoeken als ze gezond zijn en recent niet in contact zijn geweest met personen die besmet zijn of coronaklachten hebben. Ook mensen die in risicogebieden zijn geweest, vragen we vriendelijk om thuis te blijven.

De gegevens die we verzamelen worden door RHC opgeslagen en maximaal 2 weken bewaard ten behoeve van een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.Bedankt voor ieders medewerking!

Hartelijke groet namens de Coronacommissie,

Remco van Oyen
Voorzitter RHC