Update trainingsschema per 28 april

23 april 2023
De avondklok verloopt op 28 april en daarom hebben we vanaf 28 april een nieuw passend trainingssschema gemaakt. Dit schema staat inmiddels online in Lisa, op de website en in de app. De jeugd gaat weer grotendeels op de originele tijden trainen en de seniorenteams hebben doordeweeks een plekje aangewezen gekregen op de oorspronkelijke trainingsdagen.

Seniorenteams die een veld voor een wedstrijd op de zondag willen reserveren kunnen dit als vanouds bij het wedstrijdsecretariaat doen. De instuiftrainingen voor senioren t/m 26 jaar komen doordeweeks te vervallen. Als er behoefte is aan een wedstrijd of toernooivorm voor deze groep, dan staat de seniorencommissie open voor initiatieven die we verenigingbreed voor deze doelgroep op de zondag kunnen organiseren.

Als laatste willen we nogmaals benadrukken dat alle trainingen en wedstrijden nog steeds gespeeld worden onder het RHC Coronaprotocol. De belangrijkste afspraken hierin zijn; maximaal 30 minuten van te voren aanwezig zijn voor een wedstrijd, senioren van 27 en ouder mogen in viertallen trainen op 1,5 meter afstand en na afloop van een training of wedstrijd direct naar huis. Het volledige RHC Coronaprotocol is hier te lezen.

Met sportieve groet,

Oscar Reiche
Bestuurslid TC & SC