Met spoed gezocht!

28 januari 2023

Met spoed gezocht!


Tot op heden hebben wij nog geen vrijwilligers gevonden die willen ondersteunen in het open-sluit schema en het barschema. Door deze functie niet te vervullen ontstaan er grote problemen op RHC. Een bar die dicht moet blijven of leden die voor een dicht hek staan omdat niemand kan openen.


Met ruim 1100 leden en een vereniging die geheel op vrijwilligers draait zijn wij afhankelijk van onze eigen leden. Wij doen daarmee nog een laatste oproep! 


De functie werd vervuld door 1 persoon maar kan gemakkelijk met meerdere personen gedaan worden om zo de tijdsduur voor de functie aanzienlijk te verminderen. Denk aan 1 persoon verantwoordelijk voor de doordeweekse opening/sluiting, 1 persoon voor de zaterdag-indelingen en 1 persoon voor de zondag-indelingen. Als we de functie in drieĆ«n splitsen zal het je maximaal 1.5 uur - 2 uur per week kosten. 


Kortom, heb je interesse meld je aan bij Féline of Elise!


Hieronder nogmaals de functie uitgeschreven:


Coƶrdinator barschema en openen/sluiten diensten
Een belangrijke spil in onze vereniging! Iemand die ervoor zorgt dat alle leden kunnen doen waar zij blij van worden: hockeyen en samen zijn op RHC. 

  • Wekelijks teams en ouders inroosteren voor bardienst, clubhuisdienst, wedstrijdtafel en ZOP-teams. Dit geldt voor trainingsdagen en competitieweekenden

  • De dagelijkse opening en sluiting van RHC indelen

  • Deze planning gaat via een tool in Lisa (ons administratie systeem). Er zijn documenten beschikbaar hoe te roosteren en voorbeelden van hoe je makkelijk kunt bijhouden wie er aan de beurt is. Dit alles om deze functie te eenvoudigen. 

  • Deze functie is ook met meerdere personen te doen, vele handen maken licht werk

  • Heb je interesse of wil je meer informatie weten wat de functie precies inhoudt, neem dan  contact op met Féline of Elise via [email protected]