Even voorstellen: Willemijn Loeber

20 oktober 2023
Met grote trots kunnen wij melden dat Willemijn Loeber het stokje overneemt van Frederic als penningmeester. Wij zijn heel blij met Willemijn en kijken uit naar een fijne samenwerking.

Hieronder stelt Willemijn zich aan jullie voor.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Féline de Vries
Secretaris


Beste mede-hockeyers,

Afgelopen ALV ben ik gestart als penningmeester, als opvolger van Frederic van Daele. Ik ben 49 jaar, overal in het land hockeyend opgegroeid, en nu woon ik met Nikki en Lotte sinds 2014 in de Herenstraat van Rijswijk. Ik heb met RHC kennisgemaakt toen mijn dochters, die nu in MC3 spelen, lid werden bij de Benjamins. Altijd heb ik mijn handen langs de lijn uit de mouwen gestoken, door training te geven, te coachen, hun team(s) te managen. Ik hou me nu nog bezig met alles te organiseren rondom de keeperstrainingen, zelf ben ik ook keeper bij Veterinnen A. Bij de start van het project voor Pijler 2 heb ik mij aangemeld voor de financiële commissie en nu de stap gemaakt naar penningmeester. Momenteel werk ik als Manager Kwaliteit & Risicobeheersing bij VluchtelingenWerk Nederland. Ik heb in de afgelopen 20 jaar vaak rollen vervuld als concerncontroller en hoofd Financiën, daarom trekt het penningmeesterschap mij.

De komende jaren zullen ook financieel een uitdaging zijn voor RHC. Wel of geen MFA, veranderingen in de accommodatie zullen er komen. Om dit te realiseren zal het financieringsvraagstuk een hot item op de agenda zijn. Verder wil ik de financiële processen rondom de bar meer gaan volgen en alles waarvoor contracten aangegaan worden. En zo ook de vrijwilligerscontracten incl. de VOG. Ik heb er zin om met de andere bestuursleden mijn tanden erin te zetten.

Met hartelijke groet,
Willemijn Loeber