GEZOCHT: administratief medewerker vrijwilligersadministratie

15 mei 2023
Heb je zin om iets voor RHC te doen, maar wil je dat vanuit huis doen, in je eigen tijd? Ben jij handig met word? Vind je het leuk om heel precies te werken? Lijkt het je leuk om de secretaris en penningmeester te ondersteunen met administratieve taken? Dan is nu je kans!

De secretaris help je door te zorgen dat de contracten voor alle vrijwilligers worden opgesteld, worden getekend en worden opgenomen in Lisa. Ook zorg je voor de aanvraag en administratie van de VOG voor elke vrijwilliger. Met deze juiste en volledige administratie kan de penningmeester zorgen voor de juiste betaling aan de vrijwilligers.

Daarnaast kan je de penningmeester ondersteunen bij de sponsoradministratie in Lisa en het aanspreken van leden op achterstallige betalingen.

Gedurende seizoen zijn er incidentele administratieve klussen op aanvraag vanuit het bestuur.

De belasting ligt vooral in het begin van het seizoen en in de zaalperiode. Je kan zelfstandig werken vanuit huis. Dus beschikking hebben van een goede computer met word is wel handig. De vergoeding is gelijk aan de maximale vrijgestelde vrijwilligersbijdrage.

Heb je interesse? Neem dan contact op via [email protected] of schiet Feline of Willemijn even aan op RHC.