TROTS!

28 mei 2023

Trots!

Afgelopen zaterdag 27 mei speelde Heren 1 de zinderende Silvercupfinale in Houten tegen HC Helmond. Ondanks het verlies met 4-3 de Rijswijsche Hockey Club zich van zijn beste kant laten zien op en naast het veld. Wij willen iedereen enorm bedanken voor deze geweldige middag.

Ten eerste natuurlijk alle helden van Heren 1 (inclusief coach en staf) die een geweldig seizoen een fantastische afsluiting wisten te geven door het behalen van de Silvercup finale. Bijzonder knap hoe het team er na een 3-0 achterstand gedurende het tweede kwart nog een zinderende finale van wist te maken. RHC kan heel trots zijn op deze uitzonderlijke sportieve prestatie.

Ten tweede willen we alle RHC-ers bedanken. De support tijdens de weg naar de finale was natuurlijk al overweldigend maar dat werd afgelopen zaterdag nog eens overtroffen. We hadden de grootste en ook de meest diverse supportersgroep meegenomen naar Houten. We hebben ons luidkeels en positief laten gelden en daarmee een uitstekend visitekaartje van onze mooie club afgegeven. Het Rijswijksche hart is afgelopen weken bij alle geledingen binnen de club harder gaan kloppen: een uitstekend uitgangspunt voor de laatste weken van dit seizoen en voor volgend jaar natuurlijk!

Als laatste een speciaal woord van dank aan onze mediapartners InRijswijk en SportSnap. De voorbije weken hebben zij RHC op een zeer positieve manier onder de aandacht gebracht. 

Tot langs de lijn, nog deze laatste weken.

Het bestuur.