Nieuw op TV West: ‘Warmlopen’

2 april 2023

Over de voorbereidingen van het grootste evenement van Den Haag:
de Rabobank Hockey World Cup 2014

Vanaf zaterdag 5 april start de nieuwe 8-delige serie Warmlopen op TV West. Den Haag zal van 31 mei tot en met 15 juni oranje kleuren en volledig in het teken staan van het Wereld kampioenschap hockey voor mannen en vrouwen. TV West zendt tijdens het WK hockey alle wedstrijden live uit en doet vanaf aanstaande zaterdag al verslag van de oranjekoorts met de serie Warmlopen. Centraal in het programma staan de voorbereidingen voor dit grote evenement door de gemeente Den Haag, de spelers en de hockeyclubs in de regio.


Presentatie

Presentatrice Jet Sol duikt in de wereld van hockey. Zij bezoekt verschillende clubs in de regio, interviewt spelers uit het Nederlands elftal en volgt zelf ook hockeylessen bij de clubs. Iedere aflevering laat ‘kokoloog’ Pierre Wind zien hoe je ongezonde kantinesnacks kunt vervangen door gezonde alternatieven. Verder zit elke uitzending vol met hockeyweetjes zodat je overal van op de hoogte bent als het WK echt begint.


Kyocera Stadion

Naast alle hockeyweetjes behandelen we verschillende onderwerpen omtrent de voorbereidingen voor het grootste evenement dat Den Haag ooit heeft georganiseerd. Zo belichten we de metamorfose van het Kyocera Stadion, want hoe zorgen zij ervoor dat ze een goede locatie kunnen bieden voor maar liefst 76 hockeywedstrijden. Maar ook andere vragen worden in het programma beantwoord, zoals het aantal vrijwilligers dat betrokken zijn bij dit evenement, de voorbereiding door de landenteams.


Uitzendtijd

Warmlopen is vanaf zaterdag 5 april tot en met zaterdag 24 mei elke zaterdag op TV West te zien om 17.00 uur en het wordt ieder uur herhaald en kan worden terug gekeken op uitzending gemist via www.omroepwest.nl 

De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv ontvangers (Ziggo kanaal 30) en via de website en de app voor mobiel en tablet. Meer informatie is ook te vinden in de maandelijkse programmanieuwsbrief van Omroep West. Inschrijven hiervoor kan via www.omroepwest.nl/nieuwsbrief