Winnen met een paspoortkaart!

16 april 2023

Het is bijna zo ver. Woensdag 23 april start de Clubpaspoortenactie van RHC in samenwerking met Hoogvliet supermarkten! In winkelcentrum 'In de Bogaard' organiseert de Hoogvliet die middag een kick off van 14:00 tot 15:00 uur. Naast de clubpaspoorten kun je ook leuke prijzen winnen als je een 'Limited Edition kaart' treft! Meer informatie op bijgevoegde flyer (opent helaas niet op de app; wel op de site).


De Clubpaspoorten van onze vereniging zijn verkrijgbaar bij de Hoogvlietwinkels aan de Johan Friso Promenade, de Dr. H. Colijnlaan en het H. Ravesteijnplein te Rijswijk.


Bij iedere € 10,- * aan boodschappen ontvang je een setje met Clubpaspoorten. Aan de kassa geef je aan van welke club je paspoorten spaart. Ook zullen er wekelijks setjes gratis verstrekt worden bij aankoop van een groot aantal interessante actieartikelen. Hou hiervoor de actiefolders en de Facebook-pagina van Hoogvliet supermarkten (www.facebook.com/Hoogvliet.supermarkten) goed in de gaten.


Sta jij op één van de paspoorten van onze club, dan krijg je van Hoogvliet de unieke verzamelmap van onze club helemaal gratis! De mappen krijg je van je eigen coach of teammanager of heb je al ontvangen.


Op zaterdag 31 mei is er op RHC een ruilbeurs waar je de ontbrekende kaartjes nog kunt bemachtigen. Dan gaat ook de prijsuitreiking plaatsvinden.


Namens het bestuur van RHC en Hoogvliet supermarkten, veel spaarplezier toegewenst!

 


 
Bijlage