Reünie wedstrijd JC1 2009-2010

27 mei 2023

Een aantal vaders heeft het plan opgevat om de Jongens C1 van het seizoen 2009-2010 nog eens te verzamelen om nog een keer een wedstrijdje met elkaar te spelen. De reden hiervoor is dat het een redelijk unieke lichting was, die als eerste jongensteam van RHC in de Topklasse gingen spelen. Maar ook een team waarin zoveel potentie aanwezig was, dat er nogal wat jongens het "hogerop” hebben gezocht en bij andere clubs zijn gaan spelen. Gelukkig zijn er ook genoeg jongens bij RHC gebleven; in ieder geval zijn het nu allemaal A junioren en zijn ze allemaal nog aan het hockeyen!

 


Inmiddels zijn alle jongens getraceerd; ze hebben allemaal aangegeven dat ze het leuk vinden en graag meedoen. Uiteraard vindt deze wedstrijd weer plaats onder de bezielende leiding van de technische staf van destijds: coach Tim de Gier, trainers Joost van Nes/Laurens Boone en teammanager Marco Nout.

Ze spelen tegen een door Joost van Nes samen te stellen team, met waarschijnlijk een hoog RHC Heren 1-gehalte.

 


De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 14 juni om 14.00 uur op RHC. De echte hockeyliefhebber mag deze wedstrijd natuurlijk niet missen.

 

Op Facebook is een evenement aangemaakt voor deze wedstrijd, daar staan ook nog wat foto’s op: https://www.facebook.com/events/608208352602698/


Als geheugensteuntje vind je op de site een foto van een trainingskamp destijds in Haarlem.