Open selectie Dames 2 en Heren 2

5 juni 2023

Het seizoen is alweer ten einde gekomen. Het was een mooi seizoen! Dames 2 heeft een uitstekende 5de plaats weten te behalen in de reserve 2de klasse - het doel is volgend jaar mee te doen in de top. Heren 2 heeft het seizoen afgesloten met een welverdiend kampioenschap en zal zodoende volgend seizoen uitkomen in de reserve 1ste klasse. 


Om goed voorbereid te starten met het nieuwe seizoen wordt er momenteel hard gewerkt om vorm te geven aan de selecties voor volgend seizoen. Vanuit de jeugd zullen er nieuwe spelers doorstromen naar de senioren. Gelukkig heeft het grote gedeelte van deze jeugd besloten om lekker te blijven hockeyen bij Rijswijk. Zij zijn inmiddels alle al uitgenodigd om mee te doen met de selectietrainingen voor Heren 2 en Dames 2.


 

Als je dit jaar niet in Dames 1-2 of Heren 1-2 zat, maar je wel die ambitie hebt, dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de open selectietrainingen. De selectietrainingen zullen starten in de week van maandag 11 augustus. De exacte datum wordt gecommuniceerd zodra het nieuwe veldschema is vastgesteld en de definitieve trainers bekend zijn. Op zondag 14 september start de competitie.


 

Mocht je interesse hebben om deel te nemen dan kun jij je aanmelden via [email protected].


 

Ik zie de aanmeldingen met veel plezier tegemoet!


 

Sportieve groet,


Maarten Broesterhuizen

Seniorencommissie