Update trainingsschema

25 augustus 2023
Vandaag zijn er wijzigingen aangebracht in het trainingsschema. Zie http://www.rijswijkschehc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=programma_trainingsschema of natuurlijk op de RHC-app of in LISA-team.
 
 
11-8-2014 | Trainingsschema 2014-2015
De nieuwe versie van het trainingsschema staan online. Ga op onze website naar Programma | Trainingsschema of klik op de volgende link: http://www.rijswijkschehc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=programma_trainingsschema

Na het publiceren van het vorige schema zijn er weer nieuwe trainers bij gekomen, die ook weer hun wensen hebben ten aanzien van trainingstijden. Hierdoor hebben we een aantal dagen en tijden moeten veranderen, kijk dus goed naar het schema.

We realiseren ons dat het lastig is om alle gezinsactiviteiten rondom het hockey te plannen, zeker als er met dagen en tijden geschoven wordt. Het is echter een hele opgave om 30 jeugdteams en 27 jongste jeugdteams allemaal een trainer te geven en vervolgens ook een acceptabele trainingstijd.

Dit schema gaat in op 25 augustus. Tot die tijd wordt er door een aantal lijnteams getraind volgens de door de trainer opgegeven tijden.

We wensen jullie nog een fijne vakantie!