Rabobank verlengt contract

6 januari 2023

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van RHC werd afgelopen zondag het sponsorcontract met Rabobank verlengd. Met het zetten van handtekeningen bekrachtigden RHC voorzitter Geert-Willem van Weert en Harmen Bosma, rayondirecteur Rijswijk-Ypenburg, de uitstekende samenwerking.

Met bijna 1.100 leden is RHC de grootste sportvereniging van Rijswijk. Mede door het enorme succes van het WK Hockey vorig jaar in Den Haag is er zelfs een wachtlijst van 165 personen, waardoor het complex aan de Lange Kleiweg uit haar voegen barst. Harmen Bosma benadrukte dat sponsorprojecten moeten bijdragen aan de rol van Rabobank in de lokale samenleving, waarbij maatschappelijke betrokkenheid van groot belang is.

Geert-Willem van Weert bedankte voor de samenwerking en het vertrouwen in de vereniging, die ondanks de enorme groei van de afgelopen jaren nog helemaal wordt geleid door enthousiaste vrijwilligers. RHC heeft er daar overigens wel meer van nodig om de komende jaren goed te kunnen laten draaien. Rabobank zal RHC tevens met kennis en kunde steunen om ook in de toekomst op deze manier te kunnen blijven functioneren.