Welkom bij Akihito Sushi

1 februari 2023

De sponsor van Meisjes B1 stelt zich voor: Nadat er jaren lang een chinees restaurant ‘China’ in het pand op de Rijswijkse Herenstraat 39 heeft gezeten, zit er sinds 31 maart 2013 een nieuw hotspot voor Rijswijk.

Eigenaar Wang F. Ho wilde een nieuw modern richting in en wilde zijn gasten in een trendy en hip restaurant heerlijke sushi’s laten proeven. Dat kan allemaal bij Akihito sushi. Met een modern bestelsysteem kan je bij ons via een tablet keuzes maken uit meer dan 70 gerechten.

Wij hanteren een all you can eat concept maar wel met een eigen draai. We willen onze gasten namelijk wel het gevoel geven van ongedwongen dineren voor een betaalbare prijs. Geen gehaast door shifts maar lekker op je eigen tempo uit eten en je eigen tijd van reservering kunnen bepalen .

Wij werken voornamelijk met verse producten en gebruiken uitsluitend vis met de MSC keurmerken. Daarnaast hebben wij een uitgebreide drankassortiment en een met diverse prijzen beloonde wijnkaart.

Wij gaan elke dag open vanaf 17:00 uur en de keuken met het keuken team van Chef Jack blijft tot 22:00 open. Daarnaast verzorgen wij diverse evenementen en catering, dus als er interesse is laat het dan even weten via [email protected] of bel ons voor meer informative, 070-3070786.

Kom gezellig een keer eten en reserveren is hierbij verstandig, www.akihitosushi.nl.

Met vriendelijke groet,
Het Akihito Team