Vacature Vertrouwenspersoon

18 maart 2023
Vertrouwenscontactpersoon: De Rijswijksche Hockey Club is een vereniging met een zeer bloeiende jeugdafdeling. Met bijna 800 jeugdleden die uitkomen in meer dan 50 teams zijn we de grootste jeugdvereniging in Rijswijk. Met zoveel kinderen en zo veel teams is het helaas niet uit te sluiten dat ook wij een keer te maken krijgen met sexuele intimidatie of ongewenste intimiteiten. Hiervoor hebben we sinds twee jaar een protocol. Ook zijn er gedragsregels voor teambegeleiders. Deze zijn terug te vinden op de site onder RHC/publicaties, of door de links te volgen.

Voorkomen doen we natuurlijk samen. Als iedereen in de gaten houdt of we ons aan de spelregels houden, kunnen we een hoop problemen voor zijn.

Omdat het echter niet uit te sluiten is dat we te maken krijgen met sexuele intimidatie of ongewenste intimiteiten, zijn wij op zoek naar vertrouwenscontactpersonen. Deze hebben de volgende taken:
- eerste opvang/aanspreekpunt;
- doorverwijzen;
- preventieactiviteiten.
Een volledig functieprofiel is te vinden in de bijlage.

Onze voorkeur gaat uit naar twee personen (de één man, de ander vrouw), die beroepshalve ervaring hebben opgedaan met de taken die zijn beschreven in het functieprofiel. De vertrouwenscontactpersoon zit niet in een commissie of bestuur en maakt geen deel uit van de begeleiding van een team.
Bij deze functie hoort een training die wordt gegeven door NOC*NSF.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met ondergetekende.

Met sportieve groet,

Geert-Willem van Weert
[email protected]
06-22231945

 
Bijlage