Osteopathie Goulooze

6 april 2023

In de 36 jaar dat ik nu hockey heb ik de nodige blessures gehad en de daarbij behorende therapieën. Al een aantal jaren geleden ben ik me als gevolg van al die behandelingen gaan interesseren voor fysiotherapie. Uiteindelijk heb ik zelfs de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Later mondde dit uit in een studie osteopathie.

Methode osteopathie
Dankzij een chronische blessure aan mijn lies ben ik namelijk door mijn toenmalige fysiotherapeut meegenomen naar iemand die ‘iets anders’ deed. Na jaren gemanipuleerd en gemasseerd te zijn bleek dit voor mij de oplossing. Een beetje raar vond ik het wel, ze zaten in m’n buik en keken naar alles behalve mijn lies, maar het hielp en zo begon mijn interesse voor deze manier van behandelen. Het heeft nog jaren geduurd voordat ik er achter kwam dat deze methode osteopathie genoemd werd. In die tijd waren er daar nog niet veel van. Ik ben toen door een van de grondleggers van de Osteopathie in Nederland geholpen.

Dames 1 KZ
Ironisch genoeg moest ik voor deze studie osteopathie wel mijn carrière in Dames 1 van Klein Zwitserland stop zetten. Maar ik heb er geen moment spijt van gehad, mede omdat dit ook het moment was dat ik me, gestimuleerd door een aantal teamgenoten die waren opgegroeid op RHC, heb aangemeld op de Rijswijksche Hockeyclub.

Sasha en RHC
Ondertussen ben ik al meer dan tien jaar werkzaam als osteopaat in Delft in een eigen praktijk en ik vond het tijd worden om me ook op een andere manier dan spelen van hockey op RHC nuttig te maken voor de club. Sinds dit jaar deel ik dan ook samen met Carolie een sponsorbord. Ik hoop me nog lang nuttig te kunnen blijven maken op onze club, zowel binnen als buiten het veld!

Interesse in een behandeling osteopathie? Kijk eens op www.pmc-goulooze.nl
Tot ziens! Sasha Goulooze