Deelnemers Jeugdkamp

15 april 2023
De inschrijving was een groot succes en is inmiddels gesloten. Helaas betekent dit succes ook dat er een kleine wachtlijst is. In de bijlage staat de lijst met deelnemers en de wachtlijst.

De deelnemers hebben vanmorgen de factuur van de administratie gekregen. De betaling van de factuur zorgt voor een definitieve deelname.

Mocht er op welke manier dan ook een plaats vrij komen, dan zal deze aangevuld worden vanuit de wachtlijst. De desbetreffende deelnemer zal van het JOC bericht krijgen en van de administratie een rekening. Zowel de deelnemerslijst als de wachtlijst zijn gesorteeerd op team en dan op naam.

Ongeveer 3 weken van te voren zal een paklijst gepubliceerd worden.

Alvast in de stemming komen? Kijk eens naar oude kampfoto’s: http://www.mijnalbum.nl/Album=CIISWVBD#KKSJD7VN

Contactinformatie
Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Deze personen zijn dan ook de aanspreekpunten voor al uw vragen. Natuurlijk doen wij op dit moment nog geen uitspraken over locatie, meeneemlijsten, spelonderdelen, definitieve plaatsing etc.. Alle aanvullende informatie zal de komende weken via de e-mail en website gecommuniceerd worden. Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u terecht bij: [email protected]

LEIDERS, SCHRIJF JE IN!!!

Ben je seniorenlid? Dan bestaat er de kans om deze onvergetelijke belevenis ook mee te maken! Heb je zin om drie dagen lang aan een waanzinnig uitputtingsslag mee te doen? Schrijf je nu in! Het RHC Jeugdkamp heeft een lange geschiedenis en veel leden die op Rijswijk zijn geweest kunnen er over mee praten. Vraag een willekeurig seniorenlid over een anekdote uit een jeugdkamp en je krijgt een avondvullend monoloog voor je kiezen. Nu bestaat er dus de mogelijkheid om dit zelf mee te maken.

Heb je interesse om drie dagen mee te gaan naar een spectaculaire locatie met ca. 130 kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar? Mail dan snel naar [email protected]

Het kamp is ooit opgezet om de seniorleden en juniorleden kennis met elkaar te laten maken en 3 dagen plezier te hebben op een locatie in Nederland.>Vanuit dit principe nemen we geen ouders mee als begeleiding op het kamp. De ouders die mee gaan zitten in de kookploeg, die geleid wordt door Pim Koersen.Ouders hoeven zich dan dus ook niet op te geven als begeleiding.

Met vriendelijke groet,
Het JOC
 
Bijlage