Rijswijks Hockey Circus INPAKLIJST en VERZAMELTIJD

4 mei 2023

Lees hier het meest recente nieuws over het Jeugdkamp, dat volgende week al van start zal gaan! Het belooft een mooi weekend te worden!

Verzamelen en bagage

Zaterdagochtend wordt er om 8:00 verzameld. Ouders worden vriendelijk gevraagd even op te letten dat de kinderen hun bagage in de bus zetten, of hier even mee te helpen.


Lunchpakketje

Vergeet niet een lekker lunchpakketje en iets te drinken in de handbagage mee te nemen.


Einde kamp

De verwachting is dat de bussen maandagmiddag rond 15:30 uur in Rijswijk zullen zijn. Daarna zal er een kort afscheid zijn, waarna de kinderen om 16 uur mee naar huis en de douche genomen kunnen worden.


Meeneemlijst

De lijst met spullen die meegenomen moeten worden, is te vinden op http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/meeneemlijst2016.pdf

Betaling
Je kunt alleen mee op kamp als de factuur betaald is, dat wil zeggen uiterlijk vrijdag 13 mei.

Het volledige bedrag € 150 is over te maken op NL66RABO0166895709 tnv Rijswijksche Hockey Club. Hierbij graag de vermelding van het factuur- en lidnummer van kind.

Afzeggen

Het afzeggen zo kort voor het kamp hebben we liever niet. Mocht je nu toch niet mee kunnen dan horen we graag de reden waarom er afgezien wordt van deelname. Het is aan het bestuur en het JOC om te beoordelen om de reeds gemaakte kosten te verhalen op de afzegging.

****

Vanwege late afmeldingen zijn er plaatsen vrij gekomen voor het Jeugdkamp! Dus zit je in de C, D of E en heb je spijt dat je je niet ingeschreven had? Doe dat dan snel via [email protected].

****
De inschrijving van het jeugdkamp was een groot succes en is inmiddels gesloten. De deelnemers hebben de factuur van de administratie gekregen. Zorg voor snelle betaling van de factuur; de betaling van de factuur zorgt voor een definitieve deelname (in ieder geval uiterlijk vrijdag 13 mei).

Alle kinderen krijgen weer een shirt dat hoort bij het thema. De juiste maat kun je via dit formulier aangeven: https://docs.google.com/forms/d/1jFrPG9V3mR34NdnUgkF-fxa8e9cvmIlSGEQMIRm5EmY/viewform?usp=send_form