Seniorentoernooi: schrijf je in!

7 juli 2023
Onder de zinspreuk 'Cheers-to-the-Freaking-Weekend' wordt er op vrijdagavond 26 augustus het eerste Seniorentoernooi gehouden. Er zijn al enorm veel enthousiaste aanmeldingen binnen, maar heb jij je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel, want op een gegeven moment zijn de teams echt vol!

We beginnen met potjes hockey van 19 tot 22 uur, waarna we allemaal onze heupjes los zullen swingen op het aansluitende feest, om goed warm te draaien voor het nieuwe seizoen. Het inschrijfgeld bedraagt €10 per persoon en als alle aanmeldingen binnen zijn, zullen er door de commissie gemixte teams gemaakt worden.
Per team krijg je een pitcher bier, bittergarnituur en natuurlijk een thema aangewezen. Het best verklede team krijgt vijf pitchers bier cadeau, dus maak er wat moois van en ga de strijd aan voor die pitchers.

Dus: speel je bij de Senioren, Veteranen, Veterinnen of Trimmers? Laat deze gelegenheid om je mede-RHC’ers beter te leren kennen en je heerlijke vakantieverhalen uit te wisselen, niet zomaar aan je voorbij gaan en schrijf je uiterlijk vóór 15 augustus in met een mailtje naar [email protected].

Wij hebben er nú al zin in!

De seniorentoernooicommissie,
Romi Bloem, Elise Réparon, Sander Gunst, Bregje Abspoel, Yvette van Zeij, Damon Reinigert, Luc van Elk, Laurens Boonne, Matthijs Aantjes, Ivo Caminada en Roland Drewel

 
Bijlage