Agenda
5-10  ALV
6-10  CS-examen A- en B-jeugd
6-10  Bestuursvergadering
7-10  CS-examen A- en B-jeugd
8-10  CS-examen A- en B-jeugd
9-10  CS-examen A- en B-jeugd
20-10  Bestuursvergadering
Hele agenda
Sponsor nieuws


terug naar vorige pagina


Jongens A1- AMHC Westerpark JA1 : 1 - 3 
 

 

JA1 morst dure punten

 

De aankomst van de Goedheiligman bracht vandaag strooigoed en marsepein, maar helaas geen winstpunten voor JA1. Op Sportpark Spieringhorn in Amsterdam ging de wedstrijd tegen AMHC Westerpark met 3-1 verloren.

 

Al na 20 seconden keek RHC tegen een 1-0 achterstand aan. Een vrije bal werd van buiten de 23 hard de cirkel ingeslagen en koelbloedig binnengetipt. Na deze flitsende opening bleef de wedstrijd in evenwicht, tot de 3e minuut van het tweede kwart. Balverlies van RHC voorin werd door de gastheren omgezet in een flitsende counter die resulteerde in een 2-0 tussenstand. 

 

Na rust zorgde een snelle aansluitingstreffer van Ricardo van Alphen voor hoop bij de meegereisde supportersschare. Helaas lag de bal slechts 3 minuten later in het Rijswijksche net, nadat een doorgeschoten hoge bal enigszins gelukkig belandde voor een Amsterdamse stick.

 

Na het laatste fluitsignaal stonden er broodjes kroket te wachten op de jongens. Een zeer sympathiek gebaar van Westerpark op deze koude novembermiddag, dat met smaak werd verorberd!

 

Zaterdag 23 november ontvangt RHC de Hockeyvereniging Ignatius College uit Amstelveen, kortweg HIC. Vanaf 14.05 u een unieke kans voor JA1 om de mede-koploper het eerste puntverlies toe te brengen. Kortom, een wedstrijd die weer belooft om bol te staan van spektakel en dramatiek. Komt dus allen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


.