Tenue

De verenigingskleuren van RHC zijn bordeauxrood en wit. Het officiƫle wedstrijdshirt is bordeauxrood met witte borst/schouders. Op het shirt staan de belangrijkste sponsoren van onze vereniging vermeld. Verder bestaat het wedstrijdtenue uit een bordeauxrode short of rok en bordeauxrode kousen met witte boord. De keepers hebben een eigen shirt met een zwart lijf, grijze borst/schouders en bordeauxrode accenten. Dit shirt is standaard voorzien van rugnummer 1.

Uitwedstrijden
Anders dan bij andere sporten, is bij hockey geen sprake van een officieel uittenue. Bij uitwedstrijden dient het wedstrijdtenue te worden afgestemd op de kleuren van de thuisspelende vereniging. Doorgaans betekent dit, dat RHC 'gewoon' in het eigen tenue kan spelen. Voor de gevallen waarin RHC in een afwijkende kleur dient aan te treden, is bij Intersport een donkerblauw uitshirt met clublogo verkrijgbaar.

Kledingsponsoren
De wedstrijd- en teamkleding van RHC worden verzorgd door https://www.brabohockey.comhttps://www.brabohockey.com  Brabo Hockey is een puur Nederlands hockeymerk met een rijke historie. Met vernieuwende technologieĆ«n, een uitgebreide stickrange en een compleet pakket accessoires met trendy designs, heeft Brabo voor iedere hockeyer het juiste product. Onze wedstrijd- en teamkleding zijn exclusief verkrijgbaar bij Intersport Twinsport Den Haag-City.

Ledenkortingen
Leden van RHC ontvangen 30% korting op de aanbevolen verkoopprijs van Brabo hockeykleding. Daarnaast krijgen onze leden ieder jaar 25% korting op de aanschaf van een stick van Brabo of Princess. Via de speciale CLUB App van Intersport, spaar je daarnaast voor extra korting op je volgende aankoop bij Intersport:

  • Op als je aankopen spaar je 2,5% van je aankoopbedrag als VIP-saldo;
  • Het VIP-saldo dat je bij elkaar spaart, kun je inwisselen voor korting op je eerstvolgende aankoop;
  • In de CLUB App ontvang je uitnodigingen voor exclusieve acties van Intersport. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van aanbiedingen en de nieuwste collecties.
Spaar mee voor RHC
Met je aankopen spaar je niet alleen voor korting voor jezelf. Ongemerkt en zonder kosten voor jou, spaar je ook voor RHC! Op elke aankoop die jij doet, ongeacht of het hockey-artikelen betreft of een andere sport, spaart INTERSPORT 2,5% van jouw aankoopbedrag voor RHC. Het saldo dat onze leden op deze manier sparen, kan RHC aan het eind van ieder jaar besteden aan goederen voor de vereniging!

Download dus de app en meld jezelf aan! De supereenvoudige activatiecode die je hierbij moet gebruiken, is: rhc (allemaal kleine letters). Hoe je je kunt aanmelden, lees je hier.