Welkom bij RHC! - oud

 

De Rijswijksche Hockey Club is opgericht in 1931 en uitgegroeid tot een gezellige, sportieve en populaire hockeyvereniging met ruim 1100 leden. Jong en oud; RHC is een club waar iedereen zich thuis voelt! 

 

Hockey is een fantastische sport en we doen er alles aan om het hockeyplezier te vergroten. Want dat is waar het ons in de eerste plaats om gaat. Betrokkenheid en zorg voor elkaar, zowel binnen als buiten het hockeyveld, vinden we heel belangrijk. Dat betekent dat we respectvol en op sportieve wijze met elkaar omgaan. Wij stimuleren en prikkelen de persoonlijke ontwikkeling, hockeyprestaties en teamspirit van onze leden en investeren in de kwaliteit van onze trainers en begeleiders. Ook leiden we actief jeugdtrainers op. 

 

Met 3 kunstgrasvelden, 24 jongste jeugdteams, 30 jeugdteams, 13 seniorenteams en 6 trimteams kunnen we met een gerust hart zeggen dat wij een club zijn die ertoe doet. We hopen onze groeiambities de komende jaren verder vorm te kunnen geven. In 2021 zal er een extra kunstgrasveld worden aangelegd. Hierdoor kunnen we nog meer leden verwelkomen op onze club.

 

Het hockeyseizoen 2020/2021 staat in het teken van ons lustrum: RHC bestaat 90 jaar! Dit gaan we vanzelfsprekend vieren. Want RHC is een club waar gezelligheid en sport hand in hand gaan. Zoals elke club kunnen wij alleen maar succesvol zijn door de inzet van vele vrijwilligers. Het is ongelooflijk om te zien hoeveel mensen zich wekelijks belangeloos inzetten voor onze club en alle leden. Met elkaar zijn we RHC en daar zijn we trots op!

 

Namens alle leden en vrijwilligers wens ik jullie veel hockeyplezier op RHC

 

Remco van Oyen

Voorzitter Rijswijksche Hockey Club