Start Hockeyseizoen Jongste Jeugd

17 augustus 2024
Beste ouders van jongste jeugd leden (kabouters, benjamins, F-lijn, E-lijn),

Het nieuwe hockeyseizoen gaat bijna van start! Aanstaande maandag starten de trainingen voor de F- en E jeugd. Het trainingsschema kun je vinden op de RHC site onder het kopje programma, maar voor de zekerheid sturen we het schema nogmaals als bijlage mee.

Start competitie F- en E lijn
De competitie wedstrijden voor de F- en E lijn starten op zaterdag 10 september. Voor heel veel teams zijn er al oefen wedstrijden ingepland in het weekend ervoor (3/9). Een aantal coaches hebben zelf nog een extra oefenwedstrijd geregeld in het weekend van 27 augustus. Dat is mogelijk maar moet wel goed van te voren afgestemd worden met de jongste jeugd wedstrijdsecretaris.

Volgende week ontvangen jullie allemaal, via de team manager, informatie over de coachavond, de spelbegeleidingsavond, ophalen keepersspullen en maskers etc.

Start voor kabouters en benjamins
Bij de kabouters en benjamins starten weer heel veel nieuwe leden. Welkom en leuk jullie te mogen ontvangen bij RHC. De eerste training voor de kabouters en benjamins zal starten op zondag 4 september. Tegelijkertijd met de training zal er een introductie bijeenkomst plaatsvinden op RHC voor alle ouders van de nieuwe leden. Ook hierover volgt nog meer informatie via de mail deze week.

Voor vragen over de start dit nieuwe seizoen kun je altijd terecht bij de [email protected] .

Met sportieve groet,

Miriam Staring (namens de jongste jeugd commissie)