Hockey | Diensten

Om onze gastvrije vereniging goed te laten draaien, draagt iedereen bij in diensten. Deze worden evenredig verdeeld. Als jij of jouw team een dienst heeft, wordt je daarvan op de hoogte gesteld en kan je het ook terug vinden in diverse schema's.

Bardienst
Een bardienst is gezellig en noodzakelijk om iedereen te kunnen voorzien van een drankje en hapje. Daarnaast ook heel gezellig om dit samen met een aantal teamleden samen te doen. Wil je een drankje achter de bar, reken 'm dan wel gewoon even af.

Velddienst
We laten de velden waar we enorm trots op zijn natuurlijk netjes achter. Om dit aan het eind van de (speel) dag nog eens goed na te lopen is er de velddienst.

Clubhuisdienst
Ook het clubhuis laten we aan het einde van de (speel) dag netjes achter. Hiervoor is er de clubhuisdienst. 

Clubhuis openen en sluiten
Er is een aantal 'sleuteldragers' die het clubhuis aan het begin van de hockeydag kunnen opnemen en aan het einde weer sluiten.

Marjor Domus 
We zijn een gastvrije club; voor onze eigen leden, gastteams en bezoekers. Daarom is er op zaterdag in het clubhuis een Major Domus. Deze verwelkomt spelers, gasten en leidt de speeldag in goede banen.

De Major Domus (wedstrijdtafel) ontvangt thuisspelende teams, tegenstanders, scheidsrechters en gasten. Daarnaast is het de vraagbaak voor informatie over het wedstrijdschema, veldindeling, speelduur, (corona) huisregels, etc. 
De Major Domus Veld zet de velden klaar en ruimt deze na de wedstrijden weer op. 
Videotoren
Om wedstrijden te kunnen filmen en daarna analyseren, hebben we twee videotorens. Deze mag je gebruiken mits je een aantal veiligheidsvoorschriften in acht neemt.