Presentaties WK-meeting 8/4

10 april 2024
Een grote opkomst met ongeveer 65 leden, ouders en sponsoren. Op maandag 8 april 2013 werd een informatiebijeenkomst gehouden over de activiteiten op en rondom het WK die door onze club worden georganiseerd. "Er staat een aantal grote evenementen op het programma zoals een HockeyGolfToernooi, Expattoernooi, KidsCity en clinics voor de jeugdleden”, aldus Pieter van Meeteren, voorzitter van de RHC-WKcommissie. "Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen doen, daar hebben wij hulp van vrijwilligers bij nodig. Binnenkort komen alle vacatures op de website te staan en hopen wij hiermee veel vrijwilligers te werven!"

Ook met de clinics, die onder leiding van Ivo Caminada worden georganiseerd, krijgt de hockeybeleving bij RHC meer gevoel. "Jeugdleden van ons en andere verenigingen leren hier iets van en hebben een gezellige dag, daarnaast kunnen de trainers hier weer van leren! Tweeledig dus ...”

De presentatie van de RHC-WKcommissie staat hieronder als filmpje en ook de presentatie van de KNHB kan je bekijken. Meer informatie over het WK kun je de komende week hier vinden. Hou de site dus goed in de gaten!

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u terecht bij: [email protected]

RHC WK Hockey 2014 presentatie 8 april 2013 from Marc Krisman on Vimeo.


KNHB presentatie, Jelle Sprée: klik hier.