Loten Grote Clubactie te koop

9 oktober 2024
Zoals ieder jaar heeft RHC ook dit jaar weer loten van de Grote Clubactie ingekocht, 500 loten in totaal. Dit houdt in dat wanneer we deze allemaal verkopen, we een opbrengst realiseren van € 1.200 netto! Deze opbrengst is voor de club en dus voor ons allemaal.

 

Dit jaar zouden we dat willen gebruiken voor de aankoop van een sleeptafel en ook een Crazy Catch rebound trainer staat hoog op het wensenlijstje. Van het resterende bedrag zouden we graag een jeugdclinic door een Oranje international willen laten verzorgen.

 

Voor diegene die nieuw zijn dit jaar: waarom doen we mee en hoe gaat deze actie in zijn werk?
Leden van de vereniging kunnen loten (ver)kopen voor € 3. Deze loten worden door de club ingekocht voor € 0,60. Het verschil van € 2,40 is dus voor ons = de club = de leden! Voor mensen die loten kopen zijn er hele mooie prijzen te winnen met als hoofdprijs € 100.000 (belastingvrij)!

Hoe gaat het voor onze leden in zijn werk?
Wij kiezen er als vereniging voor om onze (jeugd-)leden niet langs de deuren te sturen om loten te verkopen (het mag natuurlijk wel, voor verkoopmateriaal kunnen leden contact opnemen via [email protected] ).
Ons idee is dat ieder lid 1 of 2 loten (meer loten mag natuurlijk altijd) verkoopt aan zijn papa, mama, oma, opa, tante, oom, buurman, etc.. De coaches/team managers van alle teams krijgen een lijst, waarop ze invullen wie hoeveel loten heeft verkocht en incasseert het bedrag. Zodra jullie definitief weten hoeveel loten je team heeft verkocht en het geld van de leden hebt ontvangen, kan je per e-mail ( [email protected] ) een afspraak maken om het geld te overhandigen en de loten in ontvangst te nemen.

We gaan er van uit dat we met bijna 1.100 leden het aantal van 500 verkochte loten kunnen halen. Indien er meer loten nodig zijn, kan RHC tot 17 november nog loten bijbestellen. Om die reden vragen we jullie vriendelijk, maar ook een beetje dringend om zo spoedig mogelijk (uiterlijk voor 1 november) een reactie te sturen of jullie met je team meedoen aan de Grote Clubactie.

Op 8 december a.s. zal de trekking van de Grote Clubactie 2016 plaatsvinden. Voor een overzicht van de prijzen of meer algemene informatie over de actie kijk op: https://clubactie.nl