Gala X-Mas Swinging UITVERKOCHT

6 november 2024

De animo voor het X-mas Swinging is blijkbaar erg groot onder de RHC-leden en aangeslotenen :-), want de kaarten zijn nu al uitverkocht! Als je je nu nog aanmeldt, kom je op een wachtlijst te staan. Je krijgt hiervan bericht.

Heb je je gereserveerde kaarten nog niet betaald? Doe dat dan snel, want anders worden je kaarten vergeven aan de RHC-ers op de wachtlijst. Voor de betalingsgegevens, zie de bevestigingsmail die je eerder hebt ontvangen.  De betaling moet voor zaterdag 12 november binnen zijn.


Voor contact met de organisatie van dit swingende feest, kun je terecht bij [email protected].

***

Zaterdag 10 december zal het Kerstgala 2016 worden gehouden. Dit jaar is de eer aan de Woensdagtrimmers om een fantastische avond voor te bereiden.

Voor: Senioren én ouders van RHC-jeugdleden (18+)
Dresscode: Gala
Locatie: RHC- clubhuis
Tijd: vanaf 21 uur

Kosten: € 20 pp


Aan de deur zullen geen kaarten verkocht worden, dus zorg dat je op tijd je entreebewijzen hebt. Hiervoor kun je reserveren via [email protected].

Toegang voor deze avond is dus alleen voor RHC-leden & ouders van jeugdleden en hun partners van 18+ (geef daarom bij het reserveren even de namen door van wie er willen komen). Na het reserveren per mail ontvang je verdere informatie over het betalen en het in ontvangst nemen van je toegangskaartjes.

Wees er snel bij, want OP is echt OP !

Dus: zet zaterdag 10 december in je agenda en hou je agenda voor zondag de 11e lekker vrij... ;-)


Groet,

De Woensdagtrimmers
 
Bijlage