Seniorenconferentie: deze vrijdag!

4 april 2024
Is iedereen een beetje bijgekomen van het knallende TD afgelopen zondag? Ik denk dat we wel kunnen stellen dat zulke feestjes voor herhaling vatbaar zijn! Maar hoe? Dit zal één van de punten zijn die aanstaande vrijdagavond op de club besproken worden onder het genot van een gratis BBQ in het zonnetje op RHC. Klinkt dat als een gezellige vrijdagavond voor jou? Meld je dan aan!

Het zal beginnen met een hapje om 18.00 uur, aansluitend volgt een korte presentatie over de stand van zaken onder de senioren en de toekomst van RHC, waarna jullie vervolgens je eigen hersenen kunnen laten kraken om goede idee├źn te spuien en te delen met je clubgenoten. Herinneren jullie je het seniorentoernooi nog aan het begin van dit seizoen? Ja, deze vloeide voort uit de vorige seniorenconferentie. Om meer van dit soort evenementen te organiseren, is jullie aanwezigheid nodig!

Aanmelden kan via LISA op de RHC-website, een mailtje naar aan [email protected] of een berichtje naar één van de organisatoren (Remco van Oyen & Romi Bloem).

Hopelijk tot vrijdag!!
Groet,
Remco en Romi