Jeugdkamp 2017: deelnemerslijst

5 april 2024
In bijlage vinden jullie de deelnemerslijst van ons jeugdkamp 2017. Rekening houdend met de verdeling in de verschillende leeftijdscategorieën moeten we jammer genoeg flink was kinderen teleurstellen. In het geval dat er deelnemers uitvallen, zullen we de eerstvolgende in de desbetreffende leeftijdscategorie laten weten dat er alsnog plek is.

Op korte termijn zullen de ouders van deelnemende kinderen een factuur ontvangen. Deze wordt gestuurd naar het eerste e-mailadres waarop de deelnemer in de ledenadministratie bekend staat. We vragen jullie zo snel mogelijk te betalen, maar in ieder geval vóór zaterdag 20 mei, anders gaat de deelname over naar iemand op de wachtlijst.

****
Vanwege de snelheid waarmee jullie je allemaal hebben aangemeld voor het Jeugdkamp, zijn we overgegaan op het bijhouden van een wachtlijst.  Zoals al eerder aangegeven, betekent aanmelden niet automatisch dat je ook daadwerkelijk mee kunt. We houden namelijk rekening met de verdeling in de verschillende leeftijdscategorieën. Binnenkort zullen de ouders meer info krijgen over definitieve plaatsing; nog even geduld! 

****
Ja, ja, ja: de inschrijving van het fantastische RHC-Jeugdkamp is geopend! Dit jaar zal het kamp rond Pinksteren gehouden worden en wel van zaterdag 3 tot en met maandag 5 juni. Ook dit jaar trekt het Jeugdkamp Organiserend Comité (JOC) alles uit de kast om van deze editie weer een knalfeest te maken!

Deelname aan het kamp staat open voor 1e jaars E tot en met B. De kosten bedragen tussen de €125 en €160.

Deelnemers - Inschrijfformulier
Het inschrijfformulier kan dit jaar weer digitaal ingevuld worden en vind je via de link https://goo.gl/forms/kltU4Vqr66snKyQI3. Elke deelnemer krijgt een e-mail ter bevestiging van inschrijving.

Contactinformatie

Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Deze personen zijn dan ook de aanspreekpunten voor al uw vragen. Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over locatie, meeneemlijsten, spelonderdelen, etc. Wel kunnen we vast aangeven dat er dit jaar niet in tenten, maar binnenshuis geslapen; fijn!

Let op: tot het moment van officiële publicatie, kunnen wij geen enkele uitspraak doen over definitieve inschrijvingen. Dit hangt namelijk af van het aantal aanmeldingen en verdeling in de de verschillende leeftijdscategorieën.

Alle aanvullende informatie zal de komende weken via de e-mail en RHC-site en app gecommuniceerd worden. Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u terecht bij: [email protected].

LEIDERS, SCHRIJF JE IN!!!
Ben je Senioren- of A-jeugdlid? Dan bestaat er de kans om deze onvergetelijke belevenis ook mee te maken! Heb je zin om drie dagen lang aan een waanzinnig uitputtingsslag mee te doen?
Schrijf je nu in! Het RHC Jeugdkamp heeft een lange geschiedenis en veel leden die op Rijswijk zijn geweest kunnen er over mee praten.
Vraag een willekeurig seniorenlid over een anekdote uit een jeugdkamp en je krijgt een avondvullend monoloog voor je kiezen. Nu bestaat er dus de mogelijkheid om dit zelf mee te maken.
Heb je interesse om drie dagen mee te gaan naar een spectaculaire locatie met ca. 130 kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar? Mail dan snel naar [email protected] of spreek ons even op de club aan.


Vriendelijke groet,
Jeugdkamp Organiserend Comité,
Jessica van Beijeren
Geert Dickhoff
Remco van Oyen
 
Bijlage