Spelers selectietrainingen

TC
27 mei 2024

De spelerslijsten voor de selectietrainingen zijn ingedeeld. Onderaan dit bericht vind je een link naar het bestand. In het bestand zitten twee tabbladen, één voor de ABC-jongens en één voor de ABC-meisjes. De lijsten zijn zoals in eerdere berichten al toegelicht tot stand gekomen met behulp van de volgende input:

 

- Spelersvolgsysteem
- Gesprekken met betrokken trainers
- Hoofdtrainers
- Lijncoordinatoren Jeugdcommissie
- Lijncoordinatoren Technische Commissie

 

  

Behalve de spelerslijsten zijn ook de trainer/coaches voor nagenoeg alle teams voor volgend jaar bekend. Daar zijn we erg blij mee, hoewel we ons realiseren dat we er nog niet zijn. Voor de open plekken aangeduid met 'nog niet bekend' is de Technische Commissie al wel in gesprek met serieuze kandidaten en dat ziet er veel belovend uit.

 

Trainers voor de lijnteams ABC komend seizoen:

JA1: Jelmer van Oorschot
JB1: Joost van Rijn - Luc van Elk
JB2: N.N.B.
JC1: Maarten Morrien - Sander Oostveen
JC2: N.N.B.

 

 

MA1: Steven Go - Elise Reparon.
MB1: Martijn Noest - N.N.B.
MB2: Pim Koersen
MC1: Madelon Gabler- Ilona Scholten
MC2: Joost Steenvoort - Marjolein Gerritsen

 

Tot slot
De selectietrainingen vinden plaats volgens het al eerder bekendgemaakte trainingsschema voor de selectieperiode. Let op! Er zit verschil in tijden tussen week 1 en week 2 in verband met Tweede Pinksterdag op maandag 5 juni. Je kunt dit schema terugvinden op de website. Zoals al eerder is aangegeven, duurt de selectieperiode 2 weken. In deze periode zijn 2 'afval'momenten. De trainer/coaches informeren zowel de spelers als de ouders aan het begin van de selectieperiode de exacte wijze van selecteren tijdens de trainingen.

  

 

We wensen alle geselecteerde spelers heel veel succes de komende twee weken. Heb je nu of tijdens de selectieperiode vragen? Stuur dan een mail aan [email protected].

 

De Technische Commissie

 
Bijlage