Trainingsschema juni UPDATE 13/6

12 juni 2024

De eerste aanvragen voor het gebruik van de vrije ruimte in het trainingsschema zijn al bij de Technische Commissie binnengekomen. Om alle andere enthousiaste teams op de hoogte te houden wanneer je met je team het veld op kan, plaatsen we bij wijzigingen iedere avond een nieuwe versie als bijlage. Check dus altijd even dit bericht wanneer er ruimte is, zodat we teleurstellingen kunnen voorkomen.

------------------------------------------------------------------------------------

Nog een paar weken tot aan de zomervakantie. Hoe zit het tot die tijd met de trainingen? Hieronder voor de de lijnteams, de breedteteams en de jongste jeugdteams alle informatie over de trainingen deze maand.

Lijnteams ABCD

De selectieperiode eindigt vrijdag 9 juni as.. Vanaf dan zijn de indelingen van de selectieteams ABC bekend en ook de D-lijnteams zijn zo goed als rond. Zaterdag 10 juni as. na de laatste competitiewedstrijden voor de D-lijn wordt de indeling van alle lijnteams ABCD op de website gepubliceerd (rond 18.00 uur). Een mooi moment om de nog resterende weken van deze maand in deze nieuwe indeling alvast te trainen en elkaar te leren kennen. Bekijk via de link onderaan dit bericht wanneer de lijnteams trainen.

Trainingen breedteteams
In het trainingschema is veel ruimte vrij. Breedteteams die graag willen doortrainen in de maand juni in de samenstelling van afgelopen seizoen kunnen van deze ruimte gebruik maken. Doe hiervoor wel een aanvraag bij de Technische Commissie. Door verschuivingen van spelers en trainers moeten deze trainingen zelf georganiseerd worden.

Trainingen jongste jeugd

Hieronder is voor iedere lijn binnen de jongste jeugd de laatste trainingsdag van dit seizoen aangegeven:

 

- Kabouters: zondag 11 juni;
- Benjamins: zondag 11 juni;
- Meisjes F-lijn: vrijdag 16 juni;
- Jongens F-lijn: vrijdag 16 juni;
- Eerstejaars E-meisjes: vrijdag 9 juni;
- Eerstejaars E-jongens: vrijdag 9 juni;
- Tweedejaars E-meisjes: donderdag 8 juni;
- Tweedejaars E-jongens: donderdag 8 juni;
- Keepers EF: donderdag 8 juni.

Oefenwedstrijden
In het schema is veel ruimte vrij voor oefenwedstrijden. Trainers die alvast een wedstrijd willen spelen, kunnen hiervoor een aanvraag doen bij de Technische Commissie. Scheidsrechters voor deze wedstrijden moeten de teams zelf regelen.

Heb je vragen? Stel ze aan de Technische Commissie via [email protected].


Trainingsschema juni