Kampioenen gehuldigd

17 juni 2024
RHC is trots op zijn kampioenen. Op vrijdagavond werden alle teams die het afgelopen seizoen in de zaal en op het veld kampioen werden gehuldigd. Dit gebeurde op een nieuwe manier.

Dit seizoen staat de teller voor RHC op 13 kampioenen. Acht daarvan in de zaal: JD4, MD2, JC12, MC6, MB2, MB3, JA12 en D2; en vijf op het veld: JD2, JC1, MC3, JB1, MB2. Een voor een liepen de kampioensteams tussen een erehaag van de toegestroomde RHC-ers, ouders, opa's en oma's over de rode loper naar het podium. Om daar met z'n alle 'We are the champions' te zingen.

Walk of Fame
Maar er was nog meer. Voorzitter Tom van Essenberg sprak de kampioenen en het publiek toe."Kampioen worden is iets bijzonders. Als je het wordt, geeft dat je een speciaal gevoel. Het betekent dat je de beste bent in jouw poule, beter dan alle andere teams. Jullie zijn dat dit seizoen en daar ben ik heel erg trots op. Kampioen worden is iets wat voor altijd in je herinnering zal blijven. En daar wil ik graag nog iets extra's aan toevoegen." De trotse voorzitter vervolgde met het uitdelen van een verrassing voor elk team. Om de herinnering tasbaar te maken heeft RHC een Walk of Fame aangelegd. Hierin krijgt elke kampioen een eigen kampioenstegel. De eerste 13 van sezioen 2016-17 liggen er al, nu nr. 14 nog.

De Walk of Fame is te vinden tussen veld 2 en veld 3 en is mogelijk gemaakt door Lotte Dekker, Joost van Rijn en Kelvin Bosman van Hoveniersbedrijf Kelvin Bosman.

 
Bijlage