Teamindeling JJ seizoen 2017-2018

18 juni 2023

Het huidige hockey seizoen is bijna ten einde. De laatste competitie wedstrijd is zaterdag 10 juni gespeeld en gisteren heeft iedereen de JJ-dag gehad. Rest alleen nog de uit-toernooien waar een groot aantal teams zich voor hebben ingeschreven. In onderstaande bijlage vinden jullie de definitieve teamindeling Jongste Jeugd (t/m E-lijn) voor seizoen 2017-2018.

 

In de totstandkoming van de teamindeling is veel tijd en energie gestoken, om het zo zorgvuldig mogelijk te doen. Het uitgangspunt bij de indeling is het creƫren van homogene teams op basis van hockeyervaring, speelniveau en spelbeleving. Trainers en coaches zijn gevraagd om input te geven via evaluatieformulieren. We beseffen dat we nooit iedereen tevreden kunnen stellen. De aantallen teams, het aantal opzeggingen en de aantallen spelers per team zijn belangrijke factoren om de teams binnen elke lijn goed neer te kunnen zetten

 

Coaches, trainers en teammanagers: bedankt & uitvraag nieuwe coaches!

Wij willen graag alle coaches en teammanagers die zich dit jaar hebben ingezet enorm bedanken voor al hun inzet en enthousiasme! Ook ouders die zich hebben ingezet als trainer willen we ontzettend bedanken.

 

Wil jij je volgend jaar ook weer inzetten als coach of als teammanager? Geef dat door aan de jongste jeugd via [email protected] . Dit geldt voor coaches die zich dit jaar hebben ingezet, maar ook ouders die dat (nog) niet hebben gedaan. Heb je interesse: meld je dan! Bij voorkeur met hockey- of trainerservaring. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen komen we dan z.s.m. terug op jullie verzoek.

 

Trainingen

Alle trainingen voor de Jongste Jeugd zijn gestopt. Er wordt door de Technische Commissie (TC) al volop gewerkt aan een nieuw trainingschema voor na de zomervakantie. Hou de website daarvoor in de gaten. Wil je graag als ouder een team trainen, meldt je dan snel aan bij de [email protected]of geef het ons door, dan zorgen we dat het bij de TC komt.

 

De eerste weken na de zomer is het vaak moeilijk om elk team al in week 1 te voorzien van een trainer, omdat de schoolroosters pas laat bekend zijn. Wil je je als ouder voor een aantal weken inzetten, zodat de TC rustig en zorgvuldig alle teams van trainers kan voorzien: geef dat dan ook aan!

 

Met sportieve groet,

Miriam Staring, Voorzitter Jongste Jeugd

 
Bijlage