Indeling breedteteams compleet

24 juni 2024

Trainers, coaches, commissie- en bestuursleden zijn afgelopen twee weken dagelijks druk geweest met de indelingen van de breedteteams. En met succes. Want in plaats van 7 juli zijn de indelingen nu al bekend. Met letterlijk de formulieren uit het spelervolgsysteem in de hand en de woorden sociale cohesie als leidend principe is de puzzel van indelen gelegd. Met veel zorg en aandacht is dit proces doorlopen en daar waar het nodig leek, is nog extra met spelers gesproken zodat zo goed mogelijk kan worden aangesloten op de wensen die er leven. We denken dat het gelukt is. Dat er een indeling gerealiseerd is, waarbij spelers in het best passende team een plekje hebben gekregen. Onderaan dit bericht kun je de indeling openen.

Trainers
Na de bekendmaking van de indeling volgt natuurlijk de vraag: "Wie is volgend jaar mijn trainer?" De Technische Commissie is voor heel RHC verantwoordelijk voor het regelen van trainers, dus ook voor de breedteteams. Voor het meerendeel van de teams is het de Techische Commissie al gelukt een trainer te vinden. Dat is heel goed nieuws. Zodra het trainersgilde helemaal rond is, naar verwachting nog voor de start van de zomervakantie, voegen we dit toe aan de indeling van de teams.

Vragen?
Is de nieuwe indeling, ondanks de beste bedoelingen, voor jou toch een teleurstelling, dan vragen we je de nieuwe indeling wel een kans te geven. Blijkt tijdens de eerste periode van het nieuwe seizoen de indeling voor jou niet te passen, neem dan contact op met je lijncoördinator van de jeugdcommissie. Heb je echt iets dringends dat absoluut nu besproken moet worden, neem dan ook contact op met je lijncoördinator.

Overzicht lijncoördinatoren
Meisjes A Adriënne Lagrand-Hendriks
Meisjes B Ilona Scholten en Leo Slinkert
Meisjes C Jeffrie Dispa en Marjolein Huls
Meisjes D Harold Elshof

Jongens A Rogier Hendriks
Jongens B Rogier Hendriks
Jongens C Jeroen van der Vlugt
Jongens D Sven van de Wetering

Fijne vakantie!
Hoewel veel teams nog toernooien spelen de komende weekenden, wensen wij langs deze weg namens alle betrokkenen bij de indeling van de breedteteams iedereen alvast een hele fijne zomervakantie. Heerlijk uitrusten en dan na de vakantie vol energie het nieuwe hockeyseizoen beginnen.

Mede namens alle lijncoördinatoren,
Hanneke van Zanten
Voorzitter Jeugdcommissie

 

 
Bijlage