Trainersgilde jeugd update 21/8

TC
21 augustus 2024
Het komend seizoen starten we in de ABCD-lijnen jongens en meisjes met 31 jeugdteams. Een hele klus om dat te bezetten met trainers. Afgelopen maanden hebben we als Technische Commissie hard ons best gedaan voor ieder team een trainer te vinden. En met resultaat! We hebben een prachtige lijst met trainers kunnen matchen aan de verschillende teams. Zie de bijlage onderaan dit bericht voor het overzicht. We zijn er alleen nog niet helemaal.

Help ons naar 100%
Ondanks alle inzet is het trainersgilde voor het komend seizoen nog niet compleet. Drie teams zijn voor de helft voorzien (JC3, JD3 en JD4) en voor twee teams (MB3 en MC6) hebben we helaas nog geen trainer(s) kunnen vinden. Lijkt het je leuk om training te geven of ken je iemand die goed training kan geven? Laat dit ons dan via [email protected] weten. Ben je op zoek naar meer informatie? Dan kun je het bericht Trainers gezocht! lezen, of stuur ons een mail met je vraag. In de bijlage onderaan dit bericht zijn de vacatures voor de verschillende teams apart aangegeven.

Het zou toch heel mooi zijn als we vanaf 21 augustus alle teams met hun eigen vaste trainer(s) volgens het trainingsschema kunnen starten aan het nieuwe seizoen.

We zien je bericht graag tegemoet!
De Technische Commissie
 
Bijlage