Loten Grote Clubactie te koop

28 september 2024
Het seizoen 2017-2018 is alweer een tijdje van start en alle teams hebben de eerste competitie wedstrijden alweer gehad.  Naast de start van de competitie, was afgelopen zaterdag 16 september ook de start van de Grote Clubactie 2017.  Vanaf nu mogen de loten verkocht worden.    

Zoals ieder jaar heeft RHC ook dit jaar loten ingekocht, 600 loten in totaal.  Dit houdt in dat wanneer we deze allemaal verkopen, we een opbrengst realiseren van € 1440,- netto!  Deze opbrengst is voor de club, en dus voor ons allemaal.

Dit jaar zouden we dat willen gebruiken voor de aankoop van een watertappunt die buiten geplaatst kan worden.  Met zo’n watertap kan je in één keer 12 bidons vullen, maar is er ook de mogelijkheid om 1 flesje te vullen.  Hiermee stimuleer je als club het water drinken, creëer je een gezonde imago en laat je duidelijk merken dat gezondheid en sport belangrijk is voor de club.

Voor diegene die nieuw zijn dit jaar, waarom doen we mee en hoe gaat deze actie in zijn werk?
Leden van de vereniging kunnen loten (ver)kopen voor €3,00.  Deze loten worden door de club ingekocht voor €0.60.  Het verschil van €2,40 is dus voor ons = de club = de leden!  Voor mensen die loten kopen zijn er hele mooie prijzen te winnen met als hoofdprijs €100.000 (belastingvrij)!

Hoe gaat het voor onze leden in zijn werk?
Wij kiezen er als vereniging voor om onze (jeugd)leden niet langs de deuren te sturen om loten te verkopen (het mag natuurlijk wel, voor verkoopmateriaal kunnen leden contact opnemen via [email protected]).
Ons idee is dat ieder lid 1 of 2 loten (meer loten mag natuurlijk altijd) verkoopt aan zijn papa, mama, oma, opa, tante, oom, buurman, etc.. 1 lot €3,00 voor 2 loten €6,00.  Zodra jullie definitief weten hoeveel loten je team heeft verkocht en het geld van de leden hebt ontvangen kan je per e-mail ([email protected]) een afspraak maken om het geld te overhandigen en de loten in ontvangst te nemen.

We gaan er natuurlijk vanuit dat we met ruim 1000 leden het aantal van 600 verkochte loten moeten gaan halen.  Indien er meer loten nodig zijn kan RHC tot 17 november nog loten bijbestellen.  Om die reden vraag ik jullie vriendelijk doch dringend om zo spoedig mogelijk (maar uiterlijk voor 1 november) een reactie te sturen of jullie met je team meedoen aan de Grote Clubactie.

Op 13 december as. zal de trekking van de Grote Clubactie 2017 plaatsvinden.  Voor een overzicht van de prijzen of meer informatie over de actie kijk op: https://clubactie.nl

Mochten jullie vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande dan kunnen jullie altijd contact opnemen met ondergetekende.

Met sportieve groet,
susan jansen-chew