Hoogvlietfoto's - Laatste kans!

2 oktober 2024

Het komende weekend is het laatste weekend dat op zaterdag en zondag foto's worden gemaakt van onze jongste jeugdleden, de jeugdteams en hun trainers. De team managers van de teams die komend weekend op de rol staan voor de fotoshoot hebben inmiddels een email met alle info ontvangen.

 

Degene die nog niet op de foto zijn geweest -ook trainers en commissieleden- kunnen komend weekend op de volgende tijdstippen nog langskomen voor het maken van de portretfoto:

- zaterdag 7 oktober van 10.30 tot 13.30 uur en van 16.00 tot 18.00 uur;

- zondag 8 oktober vanaf 11.15 tot 14.00 uur.


 

Een aantal belangrijke punten willen we graag onder jullie aandacht brengen:

- Er is een strakke planning om alle teams op de foto te krijgen. Kom dan ook op tijd!!

- De trainers van de jeugdteams gaan ook op de foto.

- Om mooie en eenduidige foto's te kunnen maken, is het belangrijk dat de boordjes recht en netjes zitten en het liefst geen shirts onder de wedstrijdshirt dragen.

- Het is vanzelfsprekend niet verplicht om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als een speler zich laat fotograferen, ziet hij daarmee wel af van het portretrecht en geeft de speler ons toestemming om zijn foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

- De foto's zullen in de linker-dames-kleedkamer worden genomen. Om alles in goede banen te lijden en iedereen goed op de foto te zetten, vragen we jullie begrip dat gedurende het weekend geen gebruik gemaakt kan worden van deze kleedkamer.

 

Hebben jullie hier vragen over, dan horen we het graag. Je kunt ons mailen via [email protected].

 

Hartelijke groet,

Inge Thelosen

Floortje Wapenaar