Start inschrijving RHC-Jeugdkamp

22 maart 2023

Update 3 april: wegens de enorme belangstelling komen degenen die zich nu nog aanmelden op een wachtlijst te staan. Voor de andere kinderen geldt dat niemand nog definitief is ingeschreven; de verdeling in de verschillende leeftijdscategorieën bepaalt wie er mee gaat. Hier wordt binnenkort naar gekeken. 

Houd de site en app dus goed in de gaten.Ja, ja, ja: de inschrijving van het fantastische RHC-Jeugdkamp is geopend! Dit jaar zal het kamp weer rond Pinksteren gehouden worden en wel van zaterdag 19 tot en met maandag 21 mei. Ook dit jaar trekt het Jeugdkamp Organiserend Comité (JOC) alles uit de kast om van deze editie weer een knalfeest te maken!
Deelname aan het kamp staat open voor 1e jaars E tot en met B-jeugd. De kfosten zijn nog niet bekend, maar bedragen meestal tussen de €125 en €160.


Deelnemers - Inschrijfformulier
Het inschrijfformulier kan dit jaar weer digitaal ingevuld worden en vind je via de link https://bit.ly/2HWAPJf. Elke deelnemer krijgt binnen enkele dagen een e-mail ter bevestiging van inschrijving.


Contactinformatie
Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Deze personen zijn dan ook de aanspreekpunten voor al uw vragen. Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over locatie, meeneemlijsten, spelonderdelen, etc. Wel kunnen we vast aangeven dat er dit jaar niet in tenten, maar binnenshuis geslapen; fijn!

Let op: tot het moment van officiële publicatie kunnen wij geen enkele uitspraak doen over definitieve inschrijvingen. Dit hangt namelijk af van het aantal aanmeldingen en verdeling in de de verschillende leeftijdscategorieën.

Alle aanvullende informatie zal de komende weken via de e-mail en RHC-site en app gecommuniceerd worden. Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u terecht bij: [email protected].


Leiders, schrijf je ook in!!
Ben je Senioren- of A-jeugdlid? Dan bestaat er de kans om deze onvergetelijke belevenis ook mee te maken! Heb je zin om drie dagen lang aan een waanzinnig uitputtingsslag mee te doen? Schrijf je nu in! Het RHC Jeugdkamp heeft een lange geschiedenis en veel leden die op Rijswijk zijn geweest kunnen er over mee praten.
Vraag een willekeurig seniorenlid over een anekdote uit een jeugdkamp en je krijgt een avondvullend monoloog voor je kiezen. Nu bestaat er dus de mogelijkheid om dit zelf mee te maken.
Heb je interesse om drie dagen mee te gaan naar een spectaculaire locatie met ca. 130 kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar? Mail dan snel naar [email protected] of spreek ons even op de club aan.


Vriendelijke groet,
Jeugdkamp Organiserend Comité,
Geert Dickhoff

Oscar Reiche
Remco van Oyen