Gezocht: Bestuurslid Organisatie en Penningmeester

13 juli 2024

Het bestuur is op zoek naar kandidaten voor de functie van Penningmeester en die van Bestuurslid Organisatie. De huidige bestuursleden hebben aangegeven dit najaar te stoppen.

Penningmeester Olivier Maas en bestuurslid Organisatie Ilse Smit hebben te kennen gegeven dat zij tijdens de Algemene ledenvergadering in september terugtreden uit het bestuur van RHC. We zijn beiden zeer erkentelijk voor hun enorme inzet en het werk dat zij de afgelopen jaren hebben verzet. Dit betekent wel dat er twee vacatures binnen het bestuur van RHC zijn, die we graag op korte termijn willen invullen. Wij zijn dan ook op zoek naar kandidaten voor deze twee functies. In de functieomschrijvingen kun je lezen wat beide functies inhouden.


Meld je aan

Als je jezelf herkent in één van de functieomschrijvingen en je bent ge├»nteresseerd deze te vervullen, twijfel dan niet langer en neem contact op met Tom van Essenberg via [email protected], 0621146027 of in levenden lijve op de club. Wil je eerst meer informatie, dan kun je daarvoor ook bij hem terecht.

Uiteraard kun je ook de huidige bestuursleden Olivier en Ilse benaderen voor meer informatie.

Voel je zelf vooral niet geremd om hierover contact met ons op te nemen.

 
Bijlage