Tweede trainerscaf├ę

8 november 2024

Op zaterdag 24 november wordt het tweede trainerscafé georganiseerd. De eerste editie was geslaagd dankzij de presentaties van Martijn, Geert en Declan, maar vooral door de uitvoerige gesprekken over hockey aan de bar. De opkomst was dusdanig groot dat we de volgende keer iets meer sateetjes zullen bestellen.

We kijken deze editie alvast vooruit richting de zaal en daar hebben we het onderwerp ook op uitgezocht. Het omschakelen van verdediging naar aanval is een van de grootste wapens in de zaal en daar duiken we dan ook uitgebreid op in. Hoe organiseer je de verdediging zo dat bij balwinst binnen enkele tellen de keeper van de tegenpartij mag vissen.

Uiteraard sluiten we de avond af met een hapje eten en een drankje. Ben je een trainer, coach of extreem geïnteresseerd in hoe we hockeyen op de Rijswijksche Hockey Club? Hou deze avond dan in ieder geval vrij en wellicht de middag ook. Dan komt Teun de Nooijer namelijk langs voor een inspirationeel praatje. Volgende week volgt meer informatie over de gastdocenten en waar je je kan aanmelden. Tot zaterdag 24 november!