Workshop EHBO

10 september 2024
Weten hoe te handelen op het hockeyveld bij het voordoen van blessures of erger nog bij het krijgen van een hartstilstand is zeer belangrijk! Wij als bestuur vinden het van groot belang dat onze eigen trainers, coaches of begeleiding van een team, weten hoe zij moeten handelen in een bepaalde situatie. Daarom organiseren wij in september een workshop 'EHBO in de sport'.

EHBO Sport:
Tijdens deze workshop leer je een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten te alarmeren en EHBO te verlenen bij bewusteloosheid, huidwonden, botbreuken, verstuikingen, onderkoeling, hoofdletsel en nek-en wervelletsels. Ook is er voldoende ruimte voor antwoorden op hockeyspecifieke vragen. 
De workshop EHBO Sport kost €55,00. EHBO cursussen worden in de meeste gevallen vergoed door je zorgverzekeraar. 
Geef je op voor de workshop op onderstaande data:
- Maandag 16 september
We beginnen de workshop om 19:00 uur en de workshop duurt ongeveer 3 uur. Na afloop krijg je een bewijs van deelname + boekje EHBO Sport.

Hoe aan te melden?
- Graag een mailtje naar Elise of Romi via: [email protected]
- Vermeld hierin jouw NAW-gegevens, email adres, telefoonnummer en welk team je begeleid / ouder van welk kind

Aangezien wij het heel belangrijk vinden dat onze trainers, coaches of teambegeleiders weten hoe zij moeten handelen op de velden, bieden wij deze cursussen aan op onze eigen vereniging. De workshop wordt doorgaans vergoed door je zorgverzekeraar, maar mocht je niets vergoed krijgen en wil je wel deelnemen: laat dit dan aan bovenstaand email adres weten. 

GEEF JE OP!