Dankjewel Opruimploeg!

11 november 2024
Dankjewel keepers, JOC, jongste jeugd- en de materiaalcommissie voor het helpen met de enorme opruim- en verhuisoperatie van afgelopen weekenden. We hebben in de loop der jaren een hoop spullen verzameld en deze in vele kasten, hokken en garageboxen gestopt. Tot onze eigen verbazing hebben we weinig skeletten gevonden, maar wel een hoop spullen weggeven,  weggegooid of een nieuw plekje voor gevonden.

De materiaalcommissie heeft nu een eigen garage gekregen. Dus er hoeven geen keepers- of trainingspullen meer door het clubhuis of andere garages te slingeren. De JOC zit met het jeugdkampmateriaal in het oude materiaalhok, zodat het thema en locatie nog langer geheim kan worden gehouden. We hebben alle toernooi, jongste jeugd en feestmateriaal in de kasten in de voorbespreekruimte gestopt. Dus ben je iets kwijt, dan weet je nu ongeveer waar je het kan vinden.

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft meegeholpen. Heb je nog een goed idee om het nog beter te organiseren? Laat het weten aan de desbetreffende commissie!