RHC Trainerscaf├ę #3 op 30 nov

TC
26 november 2024
Zaterdagmiddag 30 november om 18.00 uur is het derde RHC Trainerscafé van het seizoen. We duiken elke bijeenkomst de diepte in over één specifiek spelprincipe uit de RHC Speelwijze dat doen we deze keer precies niet zo. We kijken nu vooral naar welke spelprincipes de prioriteit uit gaat aan het begin van een (zaal)seizoen.

Na het succes van afgelopen seizoen komt Steven van Tijn weer langs. Hij is de bondscoach van Nederlands U15 opleidingsteam en hoofdcoach van Royal Antwerp dames 1 en hij komt uitleggen hoe je een team neerzet op het veld en in de zaal. Dit gaat vooral over wat je sterke en zwakke punten zijn en hoe je hier technisch en tactisch mee omgaat.

Uiteraard sluiten we de avond af met een hapje Chinees, een drankje en een goed gesprek over hockey. Ben je trainer, coach of extreem ge├»nteresseerd in hoe we hockeyen op de Rijswijksche Hockey Club? Hou zaterdag 30 november dan in ieder geval vrij en meld je voor de zekerheid nog aan via [email protected] zodat we genoeg sateetjes kunnen bestellen.

Foto: (c) Koen Suyk